IASAI - HVIEZDOSLAVOVO NÁMESTIE, BRATISLAVA

Autori: Maroš Fečík, Filip Kandravý /plusminusarchitects

Vizuálno-grafický koncept: MILK

Miesto: Hviezdoslavovo námestie 14, Bratislava

Projekt: 11/2016-09/2017

Realizácia: 03/2017-09/2017

Veľkosť priestoru: 140m2

Klient: Iasai s.r.o.

Foto: Maroš Fečík

IASAI znamená “radosť z každej strany” - tomu je prispôsobený základný koncept s centrálnym oválnym putom. Okolo neho sa sedí, komunikuje s kuchármi uprostred a vychutnávajú výsledky ich umenia variť.

Interiér sa stal súčasťou pešej zóny na Hviezdoslavovom námestí v Bratislave. Food bar zaberá plochu 140 m2 a je rozdelený na rôzne prevádzkové zóny. Vstupuje sa do
hlavného odbytového priestoru, dominantou ktorého je oválny bar, v jeho zadnej časti je nápojový bar, po pravej strane od vstupu je oddelený priestor “komunitného stola”. Hlbšie v dispozícii sa nachádzajú toalety.


V historickom palácovom priestore prevláda neutrálna farebnosť. Podlaha, steny a klenby sú “zliate” do jedného celku prechodom od čierno-antracitovej až po bielu. Výraznejšiu farebnosť prinášajú dva oceľové barové pulty, povrchovo upravené žltým zinkovaním s dúhovým efektom a svietiace neónové znaky - autorské diela grafického štúdia Milk.

Iasai_1170-15
Iasai_1170-3
iasai_floorplan_2340
Iasai_1170-9
Iasai_1170-19
iasai_axo_2340
Iasai_1170-17
Iasai_1170-25
Iasai_1170-23
Iasai_2340-11
Iasai_2340-12
Iasai_2340-18
Iasai_1170-20
Iasai_1170-21
Iasai_1170-10
Iasai_1170-14
Iasai_2340-26
Iasai_1170-22
Iasai_1170-13
Iasai_1170-30
Iasai_1170-5
Iasai_2340-43
Iasai_1170-51
Iasai_1170-45
Iasai_1170-32
Iasai_1170-31
Iasai_2340-34
Iasai_1170-29
Iasai_1170-27
Iasai_1170-39
Iasai_1170-33
Iasai_2340-44
Iasai_2340-47
Iasai_2340-50
iasai_footer

Potrebujete pomôcť s vašim projektom?

Nasleduje:

KONTAKTY:

Maroš Fečík, 0905518478

fecik@plusminusarchitects.com

Filip Kandravý, 0948015480

kandravy@plusminusarchitects.com


DATA:

plusminusarchitects, s.r.o.

Grösslingová 41, 811 09 Bratislava

IČO: 36698636

IČDPH: SK2022275046


SOCIÁLKY:

instagram

facebook


© 2024 plusminusarchitects